Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.12.06

Diabetikus...

Diabetikus Almás- Fahéjas Csomagok

 

 

Hozzávalók kb. 50 dkg-hoz:

 

2 db Alma

2 db Egész Tojás

3 evőkanál Olaj

Fél csomag Sütőpor

1,5-2 evőkanál Fahéj

8 dkg Pötyi Édesítőszer (Por)

10 dkg Graham Liszt

15 dkg Finomliszt.

 

Elkészítés:

 

   Az almákat meghámozzuk, majd sajtreszelőn (kis lukún) lereszeljük, így egyből pürét kapunk. Ehhez hozzáadjuk a tojást, a fahéjat, a sütőport, és az olajat. Felhabosítjuk, majd közben hozzáadjuk az édesítőt is.

   Ezután hozzáadjuk a liszteket is. A sűrűséget figyeljük, mert nyomózsákból adagoljuk a sütőlemezre.

   A sütőt előmelegítjük 170 fokra, majd betesszük sülni.

 

Nem vagyok ilyen ízhez szokva, de finom lett.