Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pischinger szelet

ÚJ! Pischinger szelet

 

 

 

 

 

Hozzávalók kb. 20 szelethez:

 

o    1 csomag téglalap alakú ostyalap (8 lap van benne)

o    30 dkg margarin,

o    16 dkg porcukor

o    5 cl víz

o    10 dkg kakaópor

 

Elkészítés:

 

   A margarint a porcukorral és a vízzel felforrósítjuk, majd hozzáadjuk a kakaóport és simára keverjük. Ha még aznap szeretnénk fogyasztani a süteményt, akkor célszerű még melegen be is tölteni, és gyorsan betenni a hűtőbe. A mázunkat osszuk el 7 fele és töltsük be az ostyákat.

 

Gyors és olcsó sütemény, és mindenkinek ízleni fog. Rengeteg változata ismert, ez tudtommal az alap.